Ingen anmeldelser Bli den første til å vurdere dette produktet

Gjenstand: EX20060139

|

Modell: S-CHARGER-50A

B-varer Bilbatterilader - Starthjelper - 12/24 V - 20/30 A

På salg
Sekunder
Våre B-varer er som regel returvarer fra kunder eller tidligere utstillingsvarer. Produktene kan ha kosmetiske feil, men er teknisk sett feilfrie. Som vanlig gir vi normal returrett og garanti.
kr 1 199,00 kr 1 399,00
Tidsbegrenset tilbud Prisen er inkludert 25% moms.
Lite igjen på lager
FRI FRAKT ca. mandag 4. november
Garantert laveste pris
MSW
Viktige funksjoner
  • Effektiv hjelpestart for flate batterier
  • Ladeeffekt kan justeres etter behov (MIN/MAX)
  • Kjapp og pålitelig lading med opptil 20 A
  • Lett å bytte mellom 12 og 24 V
  • Integrert strøm- og ladekabel
  • God oversikt med et diagonalt display
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

Tekniske detaljer

Type batteri
Bly-syre
Farge
Grå
Spenning [V]
230
Display, type
Analogt urskive
IP beskyttelsesklasse
IP20
Funksjoner
Lading / starthjelp
Inngangsspenning [V]
12 / 24
Anbefalt batterikapasitet [Ah]
20 - 300
Maks. effekt starthjelp [W]
2200
Antall batterier
1
Lengde, startkabel +
1.5 m
Lengde, startkabel (-)
1.5 m
Maks. strømforbruk
1700 W
Maks. ladestrøm ved starthjelp
130 A
Mål (LxBxH)
22.2 x 29 x 22 cm
Vekt
9.76 kg
Leveringsdimensjoner (LxBxH)
36 x 30 x 24 cm
Fraktvekt
11.1 kg

Leveringsomfang

  • Bilbatterilader S-CHARGER- 50A
  • Bruksanvisning

Produktbeskrivelse

Bilbatterilader - Starthjelper - 12/24 V - 20/30 A

Med bilbatteriladeren S-CHARGER-50A fra MSW får du en utrolig kraftig ladekapasitet samt en pålitelig starthjelper. Denne laderen kan brukes på verksted, i den kommersielle sektoren, i jordbruk, samt av private brukere. Om man regelmessig lader bilbatteriet sitt, sørger man for å øke levetiden betraktelig.

Pålitelig bilbatterilader — et profesjonelt verktøy fra MSW

Bilbatteriladeren har en pålitelig starthjelp med en maksimal strømstyrke på 130 A, slik at du kan starte opp både bensin- og dieselmotorer. Du kan starte alt fra biler til lastebiler og traktorer, selv med et tomt batteri som ikke har blitt ladet tidligere. Deretter vil dynamoen i bilen sørge for å lade blysyrebatteriet av seg selv.
Ladeprosessen for blybatterier kontrolleres med en kapasitet på 20 til 300 Ah ved hjelp av to praktiske brytere: 12 eller 24 V, samt MIN og MAX. MIN for normalt utladede batterier, MAX for når batteriet virkelig er flatt. Dermed er du beredt på enhver situasjon, om det så bare gjelder et batteri som er litt svakt på grunn av mange små kjøreturer, eller om det gjelder et batteri som er helt flatt på grunn av strømkrevende setevarmere eller CD-spillere.
Under normal drift får 12-V og 24-V-batteriene enkelt og pålitelig all energi som trengs med en ladespenning på opptil 30 A. Med tanke på effekten er denne batteriladeren svært beskjeden i energiforbruket, med et maksimum på 1,7 kW. Særlig praktisk er det også at bilbatteriet ikke må fjernes fra bilen før du lader det – så lenge du har strømtilkobling og omgivelser der du er skjermet fra vær og vind, for eksempel i en garasje.
Både strømkabel og ladekabel er innebygget i laderen, slik at du kan være sikker på at de ikke blir borte selv på hektiske dager på verkstedet. Temperaturen holder seg ved trygge temperaturer selv under kontinuerlig drift. Du trenger heller ikke bekymre deg for kortslutninger eller flygende gnister, da det også er en innebygget sikring i laderen.
Det analoge displayet, som er klart synlig under lading, holder deg oppdatert på ladestrømmen fram til batteriet er ladet opp. Med et håndtak, kompakte dimensjoner og en vekt på kun 8,5 kg er også batteriladeren mobil og opptar ikke mye plass.

Vurderinger og anmeldelser

Sorter etter :

Ofte stilte spørsmål

Kan laderen brukes selv om batteriet er i bilen, eller må man ta batteriet ut av bilen før man lader det?

Batteriet kan lades mens det er i bilen, men du burde ha bilen i en garasje, slik at miljømessige faktorer ikke påvirker ladingen.

Er enheten lett å transportere?

Laderen har et komfortabelt håndtak, et kompakt design og den veier ikke mye, noe som gjør at det er veldig greit å ta den med seg.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter