Ingen anmeldelser Bli den første til å vurdere dette produktet

Gjenstand: EX20060538

|

Modell: MSW-DCD-300/102

B-varer Diamantkjernebor 102 x 300 mm

På salg
Sekunder
Våre B-varer er som regel returvarer fra kunder eller tidligere utstillingsvarer. Produktene kan ha kosmetiske feil, men er teknisk sett feilfrie. Som vanlig gir vi normal returrett og garanti.
kr 699,00 kr 869,00
Tidsbegrenset tilbud Prisen er inkludert 25% moms.
Lite igjen på lager
FRI FRAKT ca. mandag 4. november
Garantert laveste pris
MSW
Viktige funksjoner
  • Høykvalitets og robust diamantkjernebor for boring av stein, keramikk, fliser, betong og mer
  • For våt og tørr boring
  • Forsterket gjenget kontakt 1 1/4 "
  • Lang levetid
  • Diameter: 102 mm | Lengde: 300 mm
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

Tekniske detaljer

Farge
Sølv
Høyde, bor [mm]
300
Monteringsgjenge
1 ⅟₄''
Kjernebordiameter [mm]
102
Hardhetsindeks (Rockwell-skala)
90 HRC
Mål (LxBxH)
40.5 x 10.4 x 10.4 cm
Vekt
2.2 kg
Leveringsdimensjoner (LxBxH)
51 x 13 x 13 cm
Fraktvekt
2.7 kg

Leveringsomfang

  • Diamantkjernebor MSW-DCD-300/102

Produktbeskrivelse

Diamantkjernebor 102 x 300 mm

Diamantkjerneboret MSW-DCD-300/102 kan brukes til våt og tørr boring. Med dette høykvalitets tilbehøret til kjernebormaskinen kan du lage hull med en dybde på 300 mm og en diameter på 102 mm. På grunn av sin høye slitestyrke er harde materialer som betong, armert betong, murstein, klinker, kalkstein eller avrettingslag ikke noe problem for diamantboret. Borene og skruetrekkerne fra MSW er de perfekte verktøyene for presis og effektiv boring.

Diamanter er arbeiderens beste venn

Det høyt-ytende diamantkjerneboret gir deg mulighet til å bore ulike materialer nøyaktig og profesjonelt. Borekronen av høy kvalitet har et diamantbelegg og har derfor en utrolig høy robusthet og lang levetid. Boringen er alltid ren og uten ujevnheter. Selv de vanskeligste materialer kan bores sikkert og effektivt med dette kjerneboret.
Diamantkjerneboret har en diameter på 102 mm og en kjernehulldybde på 300 mm. Det er derfor det ideelle erstatningsboret for våre høyytelses kjernebormaskiner. Boret kan også brukes med alle verktøy med en gjenget tilkobling på 1 1/4 ".
Boret er laget av herdet stål og har en særlig høy stabilitet. Selv ved kontinuerlig arbeid opprettholder boret formen sin, og gir på grunn av diamantbelegget de beste resultatene ved boring av forskjellige materialer. Tørr og våt boring er mulig, men vi anbefaler den våte boremetoden. Dette sikrer både sikkerhet og lengre levetid. Overbevis deg selv om profesjonaliteten og effektiviteten til diamantkjerneboret MSW-DCD-300/102 fra MSW.

Vurderinger og anmeldelser

Sorter etter :

Ofte stilte spørsmål

Finnes det diamantkjernebor i andre størrelser i deres sortiment?

Ja, det er andre diamantkjernebor i vårt sortiment. Det finnes et bredt utvalg av diamantkjernebor med en diameter på mellom 26 og 300 mm og to forskjellige høyder.

Kan jeg bruke diamantkjerneboret til tørrboring?

Ja, du kan velge mellom tørr og våt boring. Vi anbefaler den våte boremetoden, da den sikrer både din sikkerhet og en lengre levetid på verktøyet.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter