Trustpilot
Ingen anmeldelser Bli den første til å vurdere dette produktet

Gjenstand: EX20010908

|

Modell: RCGK-B320

B-varer Flaskekjøleskap - 320 L - LED - svart ramme

På salg
Sekunder
Våre B-varer er som regel returvarer fra kunder eller tidligere utstillingsvarer. Produktene kan ha kosmetiske feil, men er teknisk sett feilfrie. Som vanlig gir vi normal returrett og garanti.
kr 15 099,00 kr 18 799,00
Tidsbegrenset tilbud Prisen er inkludert 25% moms.
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
3+
5%
kr 14 344,05
5+
10%
kr 13 589,10
10+
15%
kr 12 834,15
Lite igjen på lager
FRI FRAKT ca. torsdag 3. oktober
Garantert laveste pris
Royal Catering
Viktige funksjoner
  • Jevn og pålitelig sirkulasjonskjøling
  • God plass til bokser og flasker, kapasitet på 320 liter
  • Presis digital termostat
  • Optimal kjøletemperatur mellom 2 og 8 ° C
  • Miljøvennlig og energieffektiv kjølevæske R600a
  • Isolasjon med doble glassdører
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

Tekniske detaljer

Type installasjon
Frittstående
Materiale
Herdet glass
Pulverlakkert stål
Farge
Fiolett
Spenning [V]
230
Energiklasse
C
Display, type
Digital
Ytelse [W]
210
Merkestrøm [A]
2.1
Type dører
Enkel svingdør
Type lys
LED
Fotjustering [mm]
20
Hyllemål [cm]
48.5 x 42
IEC-beskyttelsesklasse
L
Maks. belastning pr. hylle [kg]
37
Kjølemiddel
R600A
Kondensator
Ja
Fordamper
Ja
AEC (årlig energiforbruk) [kWh]
1515
Kapasitet
320 l
Lydstyrke
40 dB
Støynivå
50 dB
Antall innlegg
4 Pc
Mål (LxBxH)
64.5 x 59.5 x 192.5 cm
Vekt
69.2 kg
Leveringsdimensjoner (LxBxH)
68 x 66 x 206 cm
Fraktvekt
75 kg

Leveringsomfang

  • Kommersielt flaskekjøleskap RCGK-W320
  • 4 hyller
  • 2 nøkler
  • Bruksanvisning

Produktbeskrivelse

Flaskekjøleskap - 320 L - LED - svart ramme

Se, velg og nyt: Tilby kald drikke i din restaurant, hotellbar, kiosk eller buffet. Flaskekjøleskapet med glassdør RCGK-B320 blir alle dine drikkevarer presentert på en praktisk og fristende måte. Med LED-belysning er bokser og flasker også godt synlige. Kundene vil nok raskt ønske en ny forfriskende drink på en varm dag, eller etter en lang arbeidsdag.
Viften i den integrerte sirkulasjonkjøleren og den kraftige kompressoren på 210 watt garanterer en jevn luftsirkulasjon på innsiden. Denne typen avkjøling sørger for at alle drikkene i kjøleskapet blir avkjølt, samt at glassdørene ikke dugger. Kompressoren er svært energieffektiv, og lager lite lyd. Kjøleskapet er derfor ideelt for innendørs bruk.
Med en kapasitet på 320 liter kan du oppbevare en rekke drikkevarer, samt tilby disse godt nedkjølt til dine gjester. Fire hyller lar deg fylle kjøleskapet med opptil 228 bokser med drikke. Hyllene er kan justeres i høyden for å oppbevare flasker og bokser i forskjellige størrelser. Dermed blir kjøleskapets plass effektivt brukt.
Den digitale termostaten holder temperaturen i kjøleskapet på et konstant nivå. Temperaturen kan stilles inn på kontrollpanelet, til mellom to og åtte grader celsius. Dette lar deg tilpasse temperaturen optimalt til drikkevarene du vil tilby gjestene dine. LED-displayet hjelper å holde temperaturen på riktig nivå.
Flaskekjøleskapet avkjøles ved hjelp av kjølemiddelet R600a, som har utmerkede termodynamiske egenskaper, samt høy energieffektivitet. I tillegg har den miljøvennlige kjølevæsken ingen negative virkninger på ozonlaget eller drivhuseffekten. Mindre varmevekslere kan brukes sammen med kjølemiddelet, og holder dermed energikostnadene lave. Isobutangass har god kompatibilitet med andre kjølekomponenter.
I mørke omgivelser eller om kvelden sørger LED-belysning for fin visning av flaskekjøleskapet i alle atmosfærer. Drikkevarene er alltid synlige, uansett lys, noe som gjør valget av drikke mye enklere for dine gjester. Et annet pluss er det lave energiforbruket til LED-lampene, sammenlignet med konvensjonelle lyskilder. Et lysende deksel over døren kan tilpasses til salgsfremmende formål.
Svingdøren har doble vinduer, med svart ramme og håndtak, og er komfortabel og lett å åpne og lukke. Takket være de isolerende egenskapene til dobbeltvinduet holdes kulden på innsiden, og det herdede glasset er meget sterkt. Døren har en innebygd lås for å låse kjøleskapet, og dermed beskytte det mot tyveri og annen uautorisert tilgang. I tilfelle du mister nøkkelen, følger det med en reservenøkkel i leveransen.
Kjøleskapets ytre er laget med høy kvalitet i pulverlakkert stål. Materialet er holdbart og har lang levetid. Den glatte overflaten er enkel å rengjøre , og påvirkes ikke av ytre påvirkninger. De justerbare gummiføttene kan tilpasses alle overflater, og sørger for et sikkert fotfeste.

Vurderinger og anmeldelser

Sorter etter :

Ofte stilte spørsmål

Lager flaskekjøleskapet mye lyd?

Nei, med et støynivå på 50 dB er enheten mye stillere enn andre kjøleskap i samme størrelse.

Kan flaskene oppbevares i stående stilling?

Dette er mulig med 4 høydejusterbare hyller. Du kan enkelt lagre bokser og flasker stående.

Hvordan holder jeg drikkevarene sikre?

Døren har en sikkerhetslås. Du kan låse kjøleskapet med en nøkkel for å beskytte varene mot tyveri eller annen uautorisert tilgang. Det følger med to nøkler i leveransen.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter