Ingen anmeldelser Bli den første til å vurdere dette produktet

Gjenstand: EX20011174

|

Modell: RCBG-30STHB

B-varer Frityrkoker til baking - 30 Liter - 9.000 W - Kuldesone

På salg
Sekunder
Våre B-varer er som regel returvarer fra kunder eller tidligere utstillingsvarer. Produktene kan ha kosmetiske feil, men er teknisk sett feilfrie. Som vanlig gir vi normal returrett og garanti.
kr 3 999,00 kr 4 899,00
Tidsbegrenset tilbud Prisen er inkludert 25% moms.
Lite igjen på lager
FRI FRAKT ca. torsdag 31. oktober
Garantert laveste pris
Royal Catering
Viktige funksjoner
  • Stor kapasitet på 30 l for frittering av store mengder mat på en gang
  • Effekt på 9.000 Wog et temperaturområde på 60 til 200°C - ideell for forskjellige typer bakverk og matvarer
  • Utstyrt med en avtagbare hylle på siden, hvor man kan legge den ferdiglagde maten i tilleg til at den sørger for at oljen drypper tilbake i frityrkokeren
  • Kuldesonen og et ømfintlig termostat beskytter mot brent mat og bevarer den naturlige smaken i oljen
  • Edelstål beskytter mot korrosjon og er lett å stelle
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

Tekniske detaljer

Materiale
Rustfritt stål
Farge
Sølv
Spenning [V]
400
Ytelse [W]
9000
Frityrkurv [mm]
247 x 451 x 149
Maks. temperatur [°C]
200
Avløpstapper
Ja
Antall kurver
1
Maks. fyllmengde
25 l
Total kapasitet
30 l
Mål (LxBxH)
59.8 x 57.5 x 39 cm
Vekt
19.2 kg
Leveringsdimensjoner (LxBxH)
63 x 59 x 43 cm
Fraktvekt
22.1 kg

Leveringsomfang

  • Frityrkoker RCBG-30STHB
  • Kurv med håndtak
  • Lokk
  • Hylle
  • Bruksanvisning

Produktbeskrivelse

Frityrkoker til bakverk - 30 Liter - 9.000 W - Kuldesone

Frityren RCBG-30STHB fra Royal Catering er beregnet for profesjonelt bruk innen gastronomi. Denne kan anvendes i bakerier, restauranter, matbutikken eller annet. Med en effekt på 9.000 Watt og 30liter kan du tilberede berlinerboller, donuts pommes frites, fisk og løkringer i store mengder. Frityrkokeren er utstyrt med en praktisk sidehylle, kuldesoneteknikk og en tappekran. Disse funksjonene gjør at dette frityren av edelstål er komfortabel å anvende i forhold til andre frityrkokere. Royal Catering er en gastronomisk nettforhandler, de designer kjøkkenutstyr med fokus på funksjonalitet, enkel betjening, vedlikehold og rengjøring.
Frityren med 30 liters volum og anbefalt oljemengde på 25 liter gjør det mulig for deg å frittere store mengde matvarer på en gang. Apparatet har mange anvendelsesmuligheter. Utover søtt bakverk, kan den f.eks. brukes til pommes frites, panert frisk, kjøtt og grønnsaker.
Det uttagbare varmeelementet har en høy effekt på 9.000 Watt, noe som gjør at frityren raskt kommer opp til den maksimale temperaturen på 200°C. Termostaten er ekstra nøyaktig og sørger for å holde den valgte tempereaturen konstant, dette resulterer i sprø mat, samtidig som den sparer strøm. Frityren er utstyrt med en praktisk kurv som kan henges til avdrypping og avkjøling.
Dette produktet er ideelt for profesjonellt bruk i kjøkken og bakerier, med tanke på kombinasjonen av gjennomtenkt ekstrautstyr. Den praktiske hyllen på siden er ikke kun en oppbevaringsplass for den frityrstekte maten. Mens den ferdig fritterte maten ligger her, vil oljen renne tilbake i frityren, takket være skråstillingen av hyllen. Kuldesonen skal forhindre at matrester som faller ut av kurven blir brent, i tillegg til at det forhindres at matrestene påvriker oljens aroma. Det medfølgende lokket beskytter mot støv og urensligheter når apparatet ikke er i bruk.
Frityrkokeren er laget av høyverdig edelstål, som gjør den resistent mot korrosjon, i tillegg til at den er spesielt lett å rengjøre. Det er mulig å ta ut varmeelementet, slik at man kommer til på alle flatene i frityren ved rengjøring. Tappekranen gjør det raskt og enkelt å helle ut den kalde oljen.
Frityrkokeren er utstyrt med forskjellige sikkerhetstiltak, for å sikre deg en jevn arbeidsrytme. Det følger med en termostatsikring som beskytter mot overoppheting, gummiføtter for at apparatet ikke skal skli, i tillegg til varmeisolerte håndtak på friyrkurven som måler 247 x 451 x 149 mm.

Vurderinger og anmeldelser

Sorter etter :

Ofte stilte spørsmål

Hvilke matvarer kan man frityrsteke i frityrkokeren?

Frityrkokeren egner seg for tilberedning av bakverk som donuts og berlinerboller. I tillegg kan man også frityrsteke pommes frites, kjøtt, grønnsaker eller fisk - men også andre matvarer.

Hvilken olje egner det seg å ha i denne frityrkokeren?

De beste og sunneste oljene å bruke til frityrsteking er olje med over 60 prosent umettede og mindre enn 20 prosent flerumettede fettsyrer. Faste fettkilder, slik som smult, palme- eller kokkosfett er vanskelig å varme opp, i tillegg til at disse oljene ikke er så sunne.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter