Trustpilot
Ingen anmeldelser Bli den første til å vurdere dette produktet

Gjenstand: EX20010992

|

Modell: RCGK-48L-A

B-varer Minikjøleskap - minibar - 48 l - hvit - Royal Catering

På salg
Sekunder
Våre B-varer er som regel returvarer fra kunder eller tidligere utstillingsvarer. Produktene kan ha kosmetiske feil, men er teknisk sett feilfrie. Som vanlig gir vi normal returrett og garanti.
kr 1 999,00 kr 2 499,00
Tidsbegrenset tilbud Prisen er inkludert 25% moms.
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
3+
5%
kr 1 899,05
5+
10%
kr 1 799,10
10+
15%
kr 1 699,15
Lite igjen på lager
FRI FRAKT ca. onsdag 2. oktober
Garantert laveste pris
Royal Catering
Viktige funksjoner
  • Romslig – minikjøleskap med stor kapasitet på 48 l for nedkjøling av mat og drikke
  • Quiet – en av de mest stillegående minibarene på markedet med et støynivå på bare 40 dB
  • Praktisk – minikjøleskap med ekstra isrom for ekstra kjølige forfriskninger
  • Effektivt – det lille kjøleskapet kjøler pålitelig ned til 0 til 10 °C for å holde drinkene og snacks friske og deilige
  • Lett å rengjøre – perfekt for hoteller, barer og vandrerhjem takket være lettstelte materialer og avtagbart innsatsgitter
  • Design med lite vedlikehold
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

Tekniske detaljer

Type installasjon
Frittstående
Materiale
Plast
Stål
Skum
HIPS
Farge
Fiolett
Spenning [V]
230
Energiklasse
E
Ytelse [W]
60
Støynivåklasse
C
Merkestrøm [A]
0,55
Fotjustering [mm]
10
Hyllemål [cm]
37,6 x 12,5
Kjølemiddel
R600a, 12 g
Strømledning
1.8 m
Kapasitet
45 l
Lydstyrke
39 dB
AEC (årlig energiforbruk) [kWh]
80
Mål (LxBxH)
45 x 45 x 49.5 cm
Vekt
13.6 kg
Leveringsdimensjoner (LxBxH)
50.5 x 50 x 54 cm
Fraktvekt
15.4 kg

Leveringsomfang

  • Minikjøleskap RCGK-48L
  • Sett inn stativer
  • Bruksanvisning

Produktbeskrivelse

Kult, kompakt, praktisk: 48-liters minikjøleskap for alle rom

Lyst på en forfriskning? Ta så tak i minikjøleskapet fra Royal Catering og nyt kalde drikker og snacks når du måtte ønske det. Den moderne minibaren rommer opptil 48 l og går ekstremt stillegående. Med bare 40 dB er minikjøleskapet en av de mest stillegående modellene på markedet – noe som gjør det perfekt egnet for gjesterom eller hotellrom, for ikke å snakke om koselige barer eller herberger. Enda bedre, det lille kjøleskapet har også et isrom.

Royal Catering-kjøleskapet: lite på utsiden, stort på innsiden

Med en kapasitet på 48 l tilbyr minibaren amole plass for å gi gjestene dine kjølte drinker, måltider eller snacks på hotellrommet. Samtidig sørger det kompakte designet for at minibaren passer sømløst inn i rom i alle størrelser. Reguler temperaturen selv. Dette kompakte kjøleskapet tilbyr et bredt temperaturområde, og du kan enkelt justere det mellom 0 og 10 °C. På denne måten kan du tilpasse kjølenivået til kravene til spesifikke drikkevarer og matvarer. Minikjøleskapet har alltid riktig temperatur.
Denne moderne minibaren er bemerkelsesverdig rask og enkel å rengjøre. Takket være de separat avtakbare stativene og rommene, samt det pulverlakkerte stålhuset, er støv og smuss en lek å fjerne.
Minikjøleskapet viser frem alle drinker og snacks med et energieffektivt LED-lys. De integrerte LED-lysene lyser opp interiøret fullt ut takket være deres høye intensitet, noe som gjør det enkelt å tydelig se all mat og drikke inne. Disse LED-pærene er energibesparende, effektive og, i motsetning til vanlige pærer, avgir de ikke uønsket varme.
Reguler temperaturen selv. Dette minikjøleskapet har et spesielt bredt temperaturområde, slik at du kan stille inn temperaturen til hvor som helst mellom 5 og 12 °C. Dette gjør det mulig å kjøle til og med spesialmat og drikke etter behov. Minikjøleskapet har alltid riktig temperatur.
Dette kompakte minikjøleskapet er til og med høydejusterbart. Det er fire føtter på bunnen av minikjøleskapet som kan justeres individuelt til en høyde på opptil 10 mm via en skrumekanisme, slik at det kan stå stødig selv på ujevne overflater.
Dette banebrytende minikjøleskapet er enkelt og raskt å rengjøre. Takket være de separat avtakbare stativene og rommene, samt det pulverlakkerte stålbelegget, kan støv og smuss enkelt tørkes bort, noe som holder mat og drikke frisk og sunn. Det er et eksepsjonelt lite vedlikeholdsprodukt.
Minikjøleskapet er tilgjengelig via en praktisk hengslet dør på fronten, som er innredet med spesielt solide hengsler på begge sider for å opprettholde stabiliteten selv ved mye bruk. Takket være hengslene på begge sider kan du velge om døren skal åpnes til venstre eller høyre, avhengig av hvor den er plassert. Det indre av døren inneholder nyttige rom for oppbevaring av drikkevarer. I tillegg lukkes døren mykt og stille.
Minikjøleskapet er utstyrt med et høyteknologisk og innovativt Peltier-kjølesystem. Dette systemet sikrer at minikjøleskapet raskt når og konsekvent opprettholder ønsket temperatur. I motsetning til konvensjonelle kjølesystemer er dette systemet spesielt stillegående, miljøvennlig og langvarig.

Vurderinger og anmeldelser

Sorter etter :

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg velge selv hvilken retning døren skal åpne?

Ja, dette produktet har dørhengsler på begge sider slik at du selv kan bestemme hvilken retning døren skal åpne, venstre eller høyre, avhengig av rommet og plassen den er i.

Hva skal jeg gjøre hvis minikjøleskapet er ødelagt?

Vi tilbyr våre kunder 3 års garanti på dette minikjøleskapet og autorisert EU-dekkende service. Bare kontakt oss!

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter