Trustpilot
Ingen anmeldelser Bli den første til å vurdere dette produktet

Gjenstand: EX20010996

|

Modell: RCTP-15DT

B-varer Termobeholder - Rustfritt stål - 15 L - Med tappekran

På salg
Sekunder
Våre B-varer er som regel returvarer fra kunder eller tidligere utstillingsvarer. Produktene kan ha kosmetiske feil, men er teknisk sett feilfrie. Som vanlig gir vi normal returrett og garanti.
kr 1 499,00 kr 1 799,00
Tidsbegrenset tilbud Prisen er inkludert 25% moms.
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
3+
5%
kr 1 424,05
5+
10%
kr 1 349,10
10+
15%
kr 1 274,15
Lite igjen på lager
FRI FRAKT ca. onsdag 2. oktober
Garantert laveste pris
Royal Catering
Viktige funksjoner
  • For å transportere og holde varm opptil 15 liter mat og drikke
  • Lufttett lås– varmebeholder med dobbel isolering
  • Tappekran for presis helling uten søl
  • Enkel å bruke og rengjøre, høykvalitets rustfritt stål
  • Ergonomiske og varmebestandige håndtak for ytterligere sikkerhet
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

Tekniske detaljer

Materiale
Rustfritt stål
Farge
Sølv
Dimensjoner [mm]
Innvendig: Ø 300 x 230
Tykkelse, isolasjon [mm]
15
Kapasitet
15 l
Mål (LxBxH)
38 x 41 x 29.7 cm
Vekt
7.35 kg
Leveringsdimensjoner (LxBxH)
41 x 41 x 35 cm
Fraktvekt
8.3 kg

Leveringsomfang

  • Termobeholder med tappekran RCTP-15DT
  • Bruksanvisning

Produktbeskrivelse

Termobeholder - Rustfritt stål - 15 L - Med tappekran

Termobeholderen RCTP-15DT med tappekran er laget for trygg og ukomplisert transport av varm og kald mat og drikke. Royal Catering, spesialist i cateringutstyr, har laget denne termobeholderen spesielt for restauranter, hoteller, komersielle kjøkken, kantiner og cateringfirmaer. Om du verdsetter funksjonalitet, holdbarhet og elegant design på kjøkkenet, vil denne 15-liters termobeholderen med dobbel isolering være til stor nytte for ditt personale.

Kald kaffe hører fortiden til – hold mat og drikke varmt i opptil 8 timer

Termobeholderen med tappekran har en kapasitet på 15 liter. Beholderens bunn er laget av to lag med varmebestandig rustfritt stål. Mellom de to lagene med rustfritt stål er det et 1,5 cm tykt lag med isolasjon. Den doble isoleringen sørger for at mat og drikke holder en stabil temperatur i seks til åtte timer før den blir gradvis nedkjølt.
Det avtakbare lokket i rustfritt stål har dobbel isolering , som sikrer at temperaturen holdes stabil. Den har seks skruer som er enkle i bruk. Lokkets slitesterke forseglingsring i silikon gjør beholderen lufttett under transport.

Presist og uten søl – enkelt å fylle med tappekran

Lokket har i tillegg en lufteventil for å slippe ut damptrykk under transport av varm mat og drikke. For brukerens sikkerhet er det kun mulig å åpne tappekranen med det spesialutformede håndtaket. Beholderen er enkel å rengjøre, takket være den store åpningen.
Den praktiske tappekranen gjør det enkelt å fylle på den isotermiske beholderen. Du kan helle mat og drikke med nøyaktighet uten unødig søl. Enten det er på sykehus, skoler, barnehager eller bryllup, så vil tappekranen gjøre det enkelt å servere kundene gløgg, te, kaffe eller suppe.
Beholderen har to ergonomiske og varmebestandige håndtak, som gjør den enkel å flytte på. I bunnen av beholderen er det festet en fleksibel plastring. Denne sørger for at beholderen ikke sklir på glatte underlag og beskytter beholderen mot skader. Den gjør det også mulig å stable flere beholdere oppå hverandre på en enkel måte, da lokket og plastringen passer perfekt til hverandre.
Termobeholderen med tappekran er svært hygienisk, takket være førsteklasses håndverk og bruk av børstet rustfritt stål. Beholderens overflate er motstandsdyktig mot rust, vannflekker, korrosjon og matrester. Mat og drikke bevarer smak og aroma. Høykvalitets håndverk gjør vedlikehold og rengjøring av termobeholderen til en lek.
Er du ute etter beholdere uten tappekran? Alt du måtte trenge av cateringutstyr er å finne i vår expondo-butikk.

Vurderinger og anmeldelser

Sorter etter :
Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter