Sprøtt, skinnende og smelter i munnen – det er slik sjokolade skal være. Med tempereringsmaskinen fra Royal Catering kan du tilberede produktet ditt for deilige sjokoladekreasjoner. Temperering gir sjokoladen en vakker glans etter avkjøling og den perfekte konsistensen. Den brukervennlige tempereringsmaskinen er perfekt for sjokoladefabrikker eller konditori.
Tempereringsmaskin for oppvarming og røring av delikate sjokolademengder
Brukervennlig design gjør temperaturkontrollmaskinen hyggelig å jobbe med. Bruk det store kontrollpanelet til å velge ønsket rørehastighet og temperatur. Du kan smelte og temperere alle typer sjokolade opp til 110°C i apparatet. Gjennom konstant omrøring beholder massen seg jevn og på jevn temperatur. Du fyller sjokolade- og pralineformer med den søte massen via tuten.
Takket være de kompakte dimensjonene passer sjokoladesmelteren på alle arbeidsflater. Gummibelagte føtter holder maskinen sikkert på plass og beskytter disken mot riper.