Trustpilot
(1) Anmeldelse

Gjenstand: EX10250764

|

Modell: UNI_BG_02

Kullgrill med BBQ røyker - stål - 2 hyller

kr 2 199,00
Prisen er inkludert 25% moms.
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
3+
5%
kr 2 089,05
5+
10%
kr 1 979,10
10+
15%
kr 1 869,15
På lager
FRI FRAKT ca. fredag 27. september
Garantert laveste pris
Uniprodo
Viktige funksjoner
  • Robust – røykgrillbåter robust stålkonstruksjon for høy holdbarhet
  • Enkel å rengjøre – kullgrill designet for enkel rengjøring og enkel oppbevaring
  • Praktisk – BBQ røyker inkluderer en grill i bunnen og hyller for mat, bestikk osv.
  • Presis – integrert termometer og 2 lufteventiler sikrer nøyaktig temperaturkontroll på kullgrillen til enhver tid
  • Mobil – 2 ruller gjør BBQ-trallen til en lek å flytte
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

Kim Jørgensen for 2 måneder siden

fin lille grill

litt dårligere enn de beste, denne grillen er vanskelig å montere og settet mangler bolter og muttere, den ser ganske stor ut på bildet, men den er ikke for mer enn to personer å bruke, vi er imidlertid fornøyd med størrelsen da vi er bare to individer!

Tekniske detaljer

Materiale
Pulverlakkert stål
Farge
Matt sort
Grilloverflate [cm]
42 x 31.5
Hjul
Ja
Batteridrevet
Nei
Antall hjul
2 Pc
Mål (LxBxH)
50 x 109 x 94 cm
Vekt
15.73 kg
Leveringsdimensjoner (LxBxH)
40 x 55.5 x 28 cm
Fraktvekt
17.45 kg

Leveringsomfang

  • Kullgrill med BBQ røyker UNI_BG_02

Produktbeskrivelse

Grill, røyk, nyt: grillen med røykgrill for uforglemmelige sommernetter

Elsker du saftige biffer, røykfylte grillede grønnsaker og ferskt hvitløksbrød? Da er grillen med røyker fra Uniprodo laget for deg! Kullgrillen garanterer en vellykket BBQ-kveld ved å hjelpe deg med å tilberede alle slags smakfulle, deilige retter. Liker du smakene dine stekt eller røkt? To lukkbare kamre betyr at du kan tilberede et bredt utvalg av mat til perfeksjon. Den brukervennlige og allsidige kullgrillen er det ideelle valget for sommerkvelder i hagen, camping, piknik i parken, BBQ-fester, festivaler, sportsbegivenheter og andre utendørsaktiviteter.

Herdet ild for perfekt smak: din kullgrill fra Uniprodo

Grillen har et sofistikert luftreguleringssystem som lar deg kontrollere den optimale grilltemperaturen. Et termometer er innebygd i lokket på røykeapparatet slik at du alltid kan holde øye med temperaturen. Betjenbare ventiler på begge sider av grillen sørger for optimal lufttilførsel til enhver tid. En praktisk plassert håndsveiv lar deg justere høyden på risten og dermed komfortabelt regulere temperaturen.
En perfekt BBQ starter med de riktige redskapene. Hold dem innen rekkevidde ved å plassere dem på toppen av to brede hyller på BBQ-røykergrillen. Enten det er grilltang, aluminiumsfolie, tallerkener eller spyd – den sammenleggbare hyllen gir nok plass til de essensielle redskapene. Inne i grillvognen finner du ekstra stativplass for å lagre kull, grillforretter og annet tilbehør. I tillegg har BBQ-grillen et stort deksel som du kan åpne og lukke med et ergonomisk håndtak. Dette betyr at du kan plassere fisk, kjøtt og grønnsaker komfortabelt på grillstativene uten å bli plaget av varmen. Eller hold lokket lukket for å gi maten en deilig røykaktig aroma.

Enkel å sette opp og rengjøre

Rengjøring av kullgrillen med BBQ røyker er en tur i parken. Modellen består av slitesterkt stål. Materialet sikrer at kullgrillen er stabil, slitesterk og enkel å rengjøre. Røykegrillen med grillvogn passer for alle årstider. Når den ikke er i bruk, hjelper to store hjul deg med å rulle grillen inn i boden eller overbygd oppbevaring.

Vurderinger og anmeldelser

4.0

Basert på 1 anmeldelse

Sorter etter :

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Denmark

fin lille grill

litt dårligere enn de beste, denne grillen er vanskelig å montere og settet mangler bolter og muttere, den ser ganske stor ut på bildet, men den er ikke for mer enn to personer å bruke, vi er imidlertid fornøyd med størrelsen da vi er bare to individer!

Vis original anmeldelse
Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter