Slitesterk – takket være balansert design og materiale av robust rustfritt stål
Hygienisk – glatte overflater er enkle å rengjøre
Enkel – den svært tynne spaden som måler Ø23 cm glir perfekt under pizzaer
Profesjonell – perforering hindrer luftoppbygging under deigen, gjør det lettere å fjerne overflødig mel fra bunnen og gjør at pizzaen kleber seg mindre
Bruksanvisningen finnes på flere språk. Hvis ditt språk mangler, vennligst be om det gjennom vårt
kontaktskjema.
Tekniske detaljer
Produktbeskrivelse
Vurderinger og anmeldelser
Ofte stilte spørsmål
Tekniske detaljer
Form
Rund
Materiale
Rustfritt stål
Farge
Sølv
Hodedimensjon [cm]
Ø23
Perforert
Ja
Håndtakets lengde
120 cm
Mål (LxBxH)
144.5 x 23 x 3.5 cm
Vekt
0.7 kg
Leveringsdimensjoner (LxBxH)
130 x 32 x 1 cm
Fraktvekt
1.5 kg
Leveringsomfang
Pizzaspade I-23F/120
Produktbeskrivelse
Den profesjonelle pizzaspaden for restauranter, pizzeriaer eller bakerier
Pizzaspaden fra Gi.Metal er spesielt utviklet for profesjonell bruk i serveringssteder som storkjøkken, restauranter, pizzeriaer, snackbarer og bakerier. Den egner seg også perfekt til privat bruk på grilling eller familieselskap.
Lang og lett: Pizzaspaden fra Gi.Metals kolleksjon med cateringutstyr
Med en håndtakslengde på 120 cm er pizzaspaden enkel å håndtere og beskytter deg pålitelig mot brannskader når du legger inn varmt brød eller pizzaovner. Med den tynne, perforerte spaden som måler Ø23 cm kan du tilberede pizzaene dine trygt og raskt. Perforeringen minimerer luftoppbygging under deigen, gjør det lettere å fjerne overflødig mel fra bunnen og gjør at pizzaen kleber seg mindre.
Pizzaspaden er laget av høykvalitets rustfritt stål, noe som gjør den veldig enkel å rengjøre og spesielt slitesterk. Takket være sin lette vekt og sterke håndtak ligger den praktiske pizzaspaden komfortabelt i hånden.
Vurderinger og anmeldelser
Vurderinger og anmeldelser
Sorter etter :
Ofte stilte spørsmål
Er håndtaket varmebestandig?
Ja.
Hva er pizzaspaden laget av?
Pizzaskallet er laget av lav-nikkel rustfritt stål.
Hva er perforeringen til?
Perforeringen minimerer luftoppbygging under deigen, gjør det lettere å fjerne overflødig mel fra bunnen og gjør at pizzaen kleber seg mindre.