Slitesterk – takket være balansert design og materiale av robust aluminium (anodisert)
Hygienisk – glatte overflater er enkle å rengjøre
Enkel – den svært tynne spaden som måler 36 x 36 cm glir perfekt under pizzaer
Profesjonell – perforering hindrer luftoppbygging under deigen, gjør det lettere å fjerne overflødig mel fra bunnen og gjør at pizzaen kleber seg mindre
Bruksanvisningen finnes på flere språk. Hvis ditt språk mangler, vennligst be om det gjennom vårt
kontaktskjema.
Tekniske detaljer
Produktbeskrivelse
Vurderinger og anmeldelser
Ofte stilte spørsmål
Tekniske detaljer
Form
Rektangel
Materiale
Aluminium
Farge
Sølv
Hodedimensjon [cm]
36 x 36
Perforert
Ja
Håndtakets lengde
60 cm
Mål (LxBxH)
99.5 x 36 x 2.5 cm
Vekt
0.7 kg
Leveringsdimensjoner (LxBxH)
115 x 47 x 2 cm
Fraktvekt
1.5 kg
Leveringsomfang
Pizzaspade A-37RF/60
Produktbeskrivelse
Den profesjonelle pizzaspaden for restauranter, pizzeriaer eller bakerier
Pizzaspaden fra Gi.Metal er spesielt utviklet for profesjonell bruk i serveringssteder som storkjøkken, restauranter, pizzeriaer, snackbarer og bakerier. Den egner seg også perfekt til privat bruk på grilling eller familieselskap.
Lang og lett: Pizzaspaden fra Gi.Metals kolleksjon med cateringutstyr
Med en håndtakslengde på 60 cm er pizzaspaden enkel å håndtere og beskytter deg pålitelig mot brannskader når du legger inn varmt brød eller pizzaovner. Med den tynne, perforerte spaden som måler 36 x 36 cm kan du tilberede pizzaene dine trygt og raskt. Perforeringen minimerer luftoppbygging under deigen, gjør det lettere å fjerne overflødig mel fra bunnen og gjør at pizzaen kleber seg mindre.
Pizzaspaden er laget av høykvalitets aluminium (anodisert), noe som gjør den veldig enkel å rengjøre og spesielt slitesterk. Takket være sin lette vekt og sterke håndtak ligger den praktiske pizzaspaden komfortabelt i hånden.
Vurderinger og anmeldelser
Vurderinger og anmeldelser
Sorter etter :
Ofte stilte spørsmål
Hva er pizzaspaden laget av?
Pizzaskallet er laget av aluminium (anodisert).
Hva er perforeringen til?
Perforeringen minimerer luftoppbygging under deigen, gjør det lettere å fjerne overflødig mel fra bunnen og gjør at pizzaen kleber seg mindre.