Slitesterk – takket være balansert design og materiale av robust aluminium (anodisert)
Hygienisk – glatte overflater er enkle å rengjøre
Enkel – den svært tynne spaden som måler 36 x 36 cm glir perfekt under pizzaer
Profesjonell – perforering hindrer luftoppbygging under deigen, gjør det lettere å fjerne overflødig mel fra bunnen og gjør at pizzaen kleber seg mindre
Den profesjonelle pizzaspaden for restauranter, pizzeriaer eller bakerier
Pizzaspaden fra Gi.Metal er spesielt utviklet for profesjonell bruk i serveringssteder som storkjøkken, restauranter, pizzeriaer, snackbarer og bakerier. Den egner seg også perfekt til privat bruk på grilling eller familieselskap.
Lang og lett: Pizzaspaden fra Gi.Metals kolleksjon med cateringutstyr
Med en håndtakslengde på 60 cm er pizzaspaden enkel å håndtere og beskytter deg pålitelig mot brannskader når du legger inn varmt brød eller pizzaovner. Med den tynne, perforerte spaden som måler 36 x 36 cm kan du tilberede pizzaene dine trygt og raskt. Perforeringen minimerer luftoppbygging under deigen, gjør det lettere å fjerne overflødig mel fra bunnen og gjør at pizzaen kleber seg mindre.
Pizzaspaden er laget av høykvalitets aluminium (anodisert), noe som gjør den veldig enkel å rengjøre og spesielt slitesterk. Takket være sin lette vekt og sterke håndtak ligger den praktiske pizzaspaden komfortabelt i hånden.
Vurderinger og anmeldelser
Vurderinger og anmeldelser
Sorter etter :
Ofte stilte spørsmål
Hva er pizzaspaden laget av?
Pizzaskallet er laget av aluminium (anodisert).
Hva er perforeringen til?
Perforeringen minimerer luftoppbygging under deigen, gjør det lettere å fjerne overflødig mel fra bunnen og gjør at pizzaen kleber seg mindre.