Elektrisk høstemaskin - Sett - Ø 39 cm - Vakuumpakker med pose – Bordvekt
En stor del av innhøstingen er lagring. Det er nettopp det dette settet utmerker seg med. Blader og blomster må først separeres fra grenene, noe som gjøres med den elektriske høstemaskinen HT-HOWSON-18SE fra Hillvert. For oppbevaring blir nyoppsamlede blader eller knopper veid til nøyaktige deler ved hjelp av Steinbergs digitale bordvekt. Vakuumforsegleren fra Royal Catering forsegler og pakker dem på en plassbesparende og holdbar måte. Et sett med vakuumfilm er også inkludert, slik at du kan starte med en gang.
Royal Catering, Steinberg og Hillvert er tre tyske merker som deler samme visjon – den beste kvaliteten til gode priser. Produktene deres er utviklet for å møte behovene til profesjonelle, og legges kun ut på markedet etter grundig inspeksjon.
Et team av designere, ingeniører og en fokusgruppe fra Nederland, har jobbet tett sammen for å utvikle en enhet som oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene, og som oppnår de beste resultatene for prosessering av planter. I løpet av mange måneder med utvikling, har den elektriske høstemaskinen HT-HOWSON-18SE blitt optimalisert for kraftig ytelse.
Høstemaskinen HT-HOWSON-18SE har en elektrisk motor på 130 watt for effektiv riving, kutting, trimming og behandling av planter på kort tid. På grunn av den høye effekten, kan store mengder behandles. Dette er hjulpet av åpningen på 39 cm (16 tommer) diameter. Motoren er spesielt pålitelig og krever lav grad av vedlikehold.
Den pålitelige høstemaskinen har tre rette blader av rustfritt stål, og kan gjøre alt mulig: F.eks. riving av planter, utføre presise kutt uten å ødelegge individuelle plantedeler, samt ren seperasjon av blomster fra grenen. For ideelle skjæreresultater kan høyden på bladene settes til mellom 5 og 15 mm. Bladene er renkle å rengjøre og kan vaskes i oppvaskmaskinen.
Maskinen har to avtagbare tette nettingposer i forskjellige størrelser, for å plukke opp de bearbeidede plantene. Høstemaskinen har fire solide føtter som er beskyttet av gummi. De høye ytre veggene sikrer sikkerheten din når du arbeider.
Bordvekten SBS-TW-500/10G fra Steinberg BASIC veier varer på opptil 500 g raskt og pålitelig, med en nøyaktighet på 0,01 g. LCD-skjermen med bakgrunnsbelysning garanterer nøyaktige avlesninger fra alle vinkler og i svake lysforhold. Vekten kan brukes til å veie flere ting, som for eksempel post, ingredienser, smykker eller mynter. Selvfølgelig kan den også brukes til veiing av blader, knopper eller frø.
Den har en veieplattform på 13 x 9,8 cm og det kompakte designet får plass nesten hvor som helst. Plattformen er laget av rustfritt stål, som har høy motstand og er lett å rengjøre. Vekten drives av to AAA-batterier som kan brukes i opptil 26 timer. Den automatiske avstengingsfunksjonen forlenger driften og starter etter ett minutt uten bruk.
Hvis maksimal veiekapasitet overskrides, vil den integrerte overbelastningsfunksjonen vise en melding på den innebygde LCD-skjermen. Dette vises når batteriene er tomme. Bordvekten SBS-TW-500/10G er kalibrert før levering. Du kan begynne å jobbe med en gang. Et beskyttelsesdeksel er inkludert i leveransen.
Utsiden til vakuumforsegleren er laget av ABS. Enheten møter de høyeste hygienestandardene. Vakuumpakkeren RCVG-32P fra Royal Catering fjerner all luft fra plastposen der produktet er plassert. Forseglingsmekanismen sikrer at posen ikke er skadet, og at ingen luft unnslipper.
De lufttette pakkene av urter, planter eller mat kan lagres og fryses for å spare plass. Den vakuumforseglede maten er spesielt godt egnet for sous vide-matlaging. Med denne tilberedningsmetoden blir forseglet mat tilberedet i opptil syv timer ved en moderat temperatur på mellom 55 og 60 °C. Alle næringsstoffene forblir intakte, og maten utvikler sin fulle smak.
Størrelsen på posene kan velges individuelt med en bredde på opptil 32 centimeter, og med justerbar lengde. Etter vakuumeringen er åpningen av posen forsvarlig forseglet med en sveisesøm på 3 mm. På grunn av den lufttette forseglingen av mat, forebygges dekomponeringsprosesser for eksempel ved oksidasjon, og verken sopp eller bakterier dannes inne i posen. Maten forblir fersk lenger, og kan oppbevares frossen i flere måneder.