Ingen anmeldelser Bli den første til å vurdere dette produktet

Gjenstand: EX20011736

|

Modell: RCVG-43

B-varer Sous vide-stav - 2,300 W - 80 L

På salg
Sekunder
Våre B-varer er som regel returvarer fra kunder eller tidligere utstillingsvarer. Produktene kan ha kosmetiske feil, men er teknisk sett feilfrie. Som vanlig gir vi normal returrett og garanti.
kr 3 599,00 kr 4 399,00
Tidsbegrenset tilbud Prisen er inkludert 25% moms.
Lite igjen på lager
FRI FRAKT ca. torsdag 6. mars
Garantert laveste pris
Royal Catering
Viktige funksjoner
  • Stor - perfekt for skånsom matlaging i store mengder med vakuumpakket mat
  • Energieffektiv - kraftig 2,300 W varmeelement som nå temperaturer på 5 - 95°C med en presisjon på 0,1°C
  • Presis - timer på 5 minutter til 99 timer for presise resultater
  • Brukervennlig - intuitivt kontrollpanel med LCD-display
  • Allsidig - 80 L kapasitet som tilbyr mye rom for ulike retter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti
Nedlastinger

Tekniske detaljer

B-varer Sous vide-stav - 2,300 W - 80 L B-varer Sous-vide - 700 W - 30 - 95 °C - 24 L - LCD B-varer Sous-Vide - 500 W - 30 - 95 °C - 16 L - LCD
kr 3 599,00
B-varer Sous vide-stav - 2,300 W - 80 L
Vises nå
kr 4 699,00
B-varer Sous-vide - 700 W - 30 - 95 °C - 24 L - LCD
kr 3 699,00
B-varer Sous-Vide - 500 W - 30 - 95 °C - 16 L - LCD
Mål (LxBxH)
14 x 11 x 33 cm
58 x 36 x 29 cm
40 x 36 x 22 cm
Display
LCD
LCD
LCD
Farge
Sølv
Sølv
Sølv
Fraktvekt
3.5 kg
13 kg
10 kg
Leveringsdimensjoner (LxBxH)
22 x 20 x 39 cm
67 x 43 x 34 cm
50 x 42 x 35 cm
Sammenlign flere atributter

Leveringsomfang

  • Sous vide-stav
  • Bruksanvisning

Produktbeskrivelse

Skånsom matlaging med Sous Vide sirkulator fra Royal Catering

Ønsker du å lage mat på en skånsom måte ved å varme opp vakuumpakkede matvarer? Da er Sous Vide sirkulatoren RCVG-43 fra Royal Catering et riktig valg. Den er ideell til profesjonell bruk innen hotell, restaurant, catering og hjemme.

Effektiv Sous Vide-stav for kokkekunst på lav temperatur

Det energieffektive varmeelementet på 2,300 W oppnår raskt den valgte temperaturen. Denne kan stilles inn på 5 til 95°C med en presisjon på 0,1°C. Den innebygde termostaten garanterer en konstant temperatur under prosessen. Takket være ulike innstillinger kan Sous Vide sirkulatoren tilberede en rekke ulike matvarer.
Sous Vide-staven er spesielt tilpasset kommersielle kjøkken, restauranter og hoteller takket være at den rommer opp til 80 L. Den er utstyrt med et intuitivt touch-panel med LCD-display. Timeren kan stilles på minutter helt opp til 99 timer.
Huset er laget av rustfritt stål av høy kvalitet. Materialet er særlig robust og resistent mot faktorer utenfra og skade. Den glatte overflaten er svært lett å rengjøre.
For å få optimal glede ut av denne Sous Vide-sirkulatoren anbefaler vi å kjøpe til en vakuumpakker fra Royal Catering.

Vurderinger og anmeldelser

Sorter etter :

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor er Sous Vide en skånsom måte å tilberede mat på?

Det er skånsomt fordi maten varmes opp på lav temperatur over en lang tidsperiode. Det koker ikke. I tillegg er maten forseglet i vakuumposer som gjør at det ikke kommer i kontakt med vann. Dermed forblir maten fersk med innhold av alle næringsstoffer og vitaminer.

ANBEFALT AV EKSPERER
17 års erfaring
innen profesjonelt utstyr
3 MILLIONER...
glade og tilfredse kunder