Enkel servering med Chafing Dish av rustfritt stål
Enten det er på bufféen, restauranten eller til et arrangement – høykvalitets Chafing Dish fra Royal Catering er et must der du trenger å holde supper eller andre delikatesser varme. Det smaksnøytrale materialet av rustfritt stål er perfekt for å varme opp store mengder mat til ønsket temperatur samtidig som at maten ser appetittvekkende ut.
Det mobile vannbadet for å holde supper, gryteretter og annet varmt
Takket være det klassiske designet og størrelsen er dette vannbadet et ekte blikkfang og vil vekke dine gjesters nysgjerrighet på det aromatiske innholdet. Med sin kapasitet på 5.8 L kan du servere mange gjester samtidig på store arrangementer. Beholderen har en dybde på 65 mm som gjør det enkelt å fylle nykokt suppe, saus, chili con carne eller grønnsaksstuing direkte fra komfyren.
Chafing Dish laget av slitesterke og ripesikre materialer i (rustfritt stål, herdet glass) – og oppfyller de høye hygieniske kravene til storkjøkkenbransjen. Den har også et varmebestandig kjølehåndtak som lar deg håndtere den uten å bli brent. Det varmeisolerende lokket har en glassinnsats, som du og dine gjester kan se maten gjennom.
Chafing dish er brukervennlig, siden du ikke trenger tilgang til et strømuttak. Brennbeholderen er lett tilgjengelig og kan fylles med brennpasta. De er hver utstyrt med et lokk for enkelt å slukke flammen og er designet for å alltid garantere sikkerhet ved bruk. Brennpastaen installeres sentralt og trygt under bunnen av den Φ 440 x 85 mm store vannbeholderen. Den punktlige og effektive oppvarmingen av den tynnveggede beholderen garanterer optimal varmefordeling og holder rettene dine varme, aromatiske og klare til servering selv over flere timer. Vannet fungerer også som en ideell buffer for å forhindre at maten inne i pannen brenner seg eller blir overkokt. En ytterligere fordel med vannbadet er at det varme vannet fortsatt holder maten varm en stund selv etter at flammen er slukket.
Hele apparatet kan enkelt demonteres etter bruk for rengjøring og lagring.