Ingen anmeldelser Bli den første til å vurdere dette produktet

Gjenstand: EX10011799

|

Modell: RC-DRM310TG

Deigrulle - Ø 14 til 29 cm - 2 ruller - 0 to 5 mm - automatisk start

På salg
kr 11 499,00 kr 15 599,00
Tidsbegrenset tilbud Prisen er inkludert 25% moms.
Snart tilbake på lager
Garantert laveste pris
Royal Catering
Viktige funksjoner
  • Allsidig - ruller 80 til 210 g deig til pizza, flatbrød, pita, kaker osv.
  • Rask - det tar mellom 10 til 30 sekunder å lage en pizzabunn på 14 til 29 cm. i diameter
  • Justerbar - justerbar tykkelse fra 0 til 5 mm for tynn skorpe
  • Sensor - rullene starter automatisk når du legger i deigen
  • Lavt vedlikehold - materialer som rustfritt stål og plast gjør maskinen enkel å rengjøre og svært holdbar
  • Made in Italy - kjøkkentilbehør av høy kvalitet fra pizzaproffene i Italia
Leveringsdetaljer
Retur og garanti
Nedlastinger

Tekniske detaljer

Materiale
Rustfritt stål
Teflon
Farge
Sølv
Spenning [V]
230
Ytelse [W]
240
Vekt, deig [g]
80 ÷ 210
Motoreffekt [W]
240
Arbeidssyklus
10 - 35 s
Maksimal pizzadiameter [cm]
14 - 29
Driftstemperatur
15 - 45 °C
Mål (LxBxH)
47.5 x 37.5 x 66 cm
Vekt
30 kg
Leveringsdimensjoner (LxBxH)
57 x 57 x 93 cm
Fraktvekt
35 kg

Leveringsomfang

  • Deigrulle RC-DRM310TG
  • Instruksjonsmanual

Produktbeskrivelse

Perfekt pizzabunn på bare få sekunder med denne maskinen

Enten i pizzeriaer, bakerier eller restauranter er den universelle deigrulleren RC-DRM310TG fra Royal Catering et uunnværlig verktøy for raskt å rulle ut pizzadeig, flatbrød, kakebunn, pitabrød og annet du ønsker å få en rund form på. Effektiviser arbeidet og få god flyt for å spare tid og penger med denne enheten.

Flatbrød, pita og mer med denne deigrulleren fra Royal Catering sin kjøkkenkolleksjon

Den allsidige deigrulleren gjør arbeidet forenklet. Når du legger 80 til 210 g deig i trakten så starter motoren med 240 W automatisk og de non-stick rullene kjøres rundt. Dette forhindrer at maskinen kjører lengre enn nødvendig og reduserer strømforbruk og slitasje.
Du kan velge ønsket tykkelse på deigen på mellom 0 og 5 mm ved å bruke en kontrollknott. Avhengig av mengden deig og innstilt tykkelse så lagger deigrullen pizzabunner på i en diameter på 14 til 29 cm. (14 cm. etter den øvre rullen, 29 cm. etter den nedre rullen). Dette skjer svært raskt! Én passering varer mellom 10 og 35 sekunder, avhengig av innstillingene. Dette gjør at du kan produsere velsmakende pizzaer som på et samlebånd selv i de hektiske lunsjtimene.
Av hygieniske årsaker er det lurt og ikke berøre den rå deigen med hendene. Av denne årsaken er maskinen laget sånn at deigen føres fra den ene rullen til den neste. Det gjennomsiktige dekselet av plexiglass over de to valsene garanterer ikke bare sikkerhet, men gjør det også mulig for deg å overvåke hele prosessen. Pizzabladet er laget av materialer som rustfritt stål og plast og dermed svært lett å rengjøre.

Vurderinger og anmeldelser

Sorter etter :

Ofte stilte spørsmål

Er enheten vanskelig å rengjøre?

Rustfritt stål med lite vedlikehold betyr at alt du trenger å gjøre for å rengjøre maskinen er å tørke den av med en fuktig klut eller svamp og litt vaskemiddel.

Kan jeg bruke enheten kun til pizzadeig?

Nei, du kan også bruke den til å lage deig til flatbrød, pitabrød eller tarte flambée.

ANBEFALT AV EKSPERER
16 års erfaring
innen profesjonelt utstyr
3 MILLIONER...
glade og tilfredse kunder