Bruksanvisningen finnes på flere språk. Hvis ditt språk mangler, vennligst be om det gjennom vårt
kontaktskjema.
Tekniske detaljer
Produktbeskrivelse
Om varemerket
Vurderinger og anmeldelser
Tekniske detaljer
Materiale
Rustfritt stål
Farge
Sølv
Spenning [V]
230
Ytelse [W]
120
Diameter på påfyllingsrør [mm]
16/22/32/38
Diameter, sylinder [mm]
225
Fotpedal
Ja
Batteridrevet
Nei
Hastighetsregulering
Ja
Pølsetrakt
4 Pc
Høyde, cylinder
280 mm
Volum, sylinder
10 l
Mål (LxBxH)
49 x 40 x 69.5 cm
Vekt
35 kg
Leveringsdimensjoner (LxBxH)
81 x 49 x 40 cm
Fraktvekt
38.9 kg
Leveringsomfang
Pølsestapper RCWF-10LE-EL
4 påfyllingsrør (16/22/32/38 mm)
Fotpedal
Produktbeskrivelse
Smakfulle pølser. Med den elektriske pølsestapperen med fotpedal og fire påfyllingsrør
Noen ganger er de enkleste tingene de beste! Hvordan kan du motstå ferskt brød med hjemmelaget pølse! Med det elektriske pølsefyllet fra Royal Caterings slakterutstyr kan du tilberede en lang rekke spesialiteter spesielt effektivt og til høyeste standard. Dette sikres av høy kapasitet, en kraftig motor og en fotpedal for håndfri bruk. Det er uslåelige fordeler spesielt for profesjonell bruk i slakterbutikker, restauranter og alle andre kjøttforedlingsområder.
Plassbesparende: Den høyytende vertikale pølsestapperen laget av rustfritt stål av høy kvalitet.
It has a 10 l capacity and a powerful 120 W motor. Det store volumet og høye effekten lar deg behandle store mengder råmasse på kortest mulig tid. Den er utrolig enkel å bruke: Du kan stille inn arbeidshastigheten til pølsestapperen slik du ønsker ved hjelp av regulatoren på enheten; styr stempelet med en fotpedal og ha alltid hendene fri for neste trinn.
Med de fire påfyllingsrørene som leveres i størrelsene 16, 22, 32 og 38 mm, kan du være ekstremt fleksibel med pølseproduksjonen og variere type og diameter på produktet ditt etter behov. Bytte av påfyllingsrøret er svært lett. I likhet med pølsestopperen er også de laget av rustfritt stål av høy kvalitet. Alle elementer i den elektriske pølsestopperen er derfor spesielt motstandsdyktige mot korrosjon og andre påvirkninger, enkle å rengjøre og selvfølgelig matsikre. Arbeidsstasjonen og pølsefyllet kan rengjøres like raskt som kjøttet behandles.