Trustpilot
(24) Anmeldelser

Gjenstand: EX10010543

|

Modell: RCPS-1350

Popcornmaskin i rustfritt stål - 1350 W - 5-6 kg/time

På salg
kr 3 399,00 kr 3 699,00
Tidsbegrenset tilbud Prisen er inkludert 25% moms.
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
3+
5%
kr 3 229,05
5+
10%
kr 3 059,10
10+
15%
kr 2 889,15
På lager
FRI FRAKT ca. torsdag 19. september
Garantert laveste pris
Royal Catering
Viktige funksjoner
  • Rask produksjon – takket være den kraftige 1350W motoren tilbereder den 5 til 6 kg eller 16 liter popcorn i timen; den første porsjonen er klar på 2 minutter
  • Slående utseende – med førsteklasses rustfritt stålhus og opplyst interiør for å tiltrekke oppmerksomhet og lokke kundene dine
  • Alltid frisk – den innebygde oppvarmingsfunksjonen holder popcornet ditt på perfekt temperatur, mens røresystemet forhindrer forbrenning
  • Hygienisk og enkelt vedlikehold – den avtagbare teflonbelagte potten, smuleskuff og glatte overflater muliggjør rask og grundig rengjøring
  • Enkel betjening – kontroller varmeelementet, røresystemet og belysningen uavhengig med tre separate vippebrytere
  • Slitesterk for intensiv bruk – høykvalitetskonstruksjon med hus i rustfritt stål og herdet glass
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

Anonym for 28 døgn siden

Veldig bra

Rask levering, enkel å bruke og rengjøre. Popcorn kommer i et raskt tempo.

Tekniske detaljer

Materiale
Rustfritt stål
Herdet glass
Teflon
Jern
Farge
Sølv
Spenning [V]
230
Ytelse [W]
1350
Kammer, kapasitet
88 l
Mål (LxBxH)
51.5 x 39 x 63 cm
Vekt
17.2 kg
Leveringsdimensjoner (LxBxH)
59.5 x 46.5 x 72.5 cm
Fraktvekt
20 kg

Leveringsomfang

  • Popcornmaskin RCPS-1350
  • Øse
  • Bruksanvisning

Produktbeskrivelse

Rask profesjonell popcornmaskin for 16 liter popcorn i timen

Med popcornmaskinen fra Royal Catering kan du produsere opptil 6 kg eller 16 liter popcorn i timen. Den effektive 1350 W motoren, sammen med den automatiske termostaten og et høykvalitets varmeelement, bringer maskinen raskt til driftstemperatur. Som sådan kan du servere din første porsjon bare 2 minutter etter at du har slått på popcornmaskinen. Når den først er spratt, holder varmhold-funksjonen kjernene friske og sprø. Den integrerte belysningen og huset i rustfritt stål viser tilbudene dine på en iøynefallende og attraktiv måte.

Den profesjonelle popcornmaskinen skiller seg ut for sin enkle betjening og praktiske tilbehør

Å starte popcornmaskinen er utrolig enkelt: Koble den 1,3 m strømledningen til strømnettet. Det er tre vippebrytere over dørene: HEAT aktiverer oppvarmingsprosessen. For å forhindre at popcornet brenner seg, trykk på RØRING for å starte røresystemet. I tillegg forhindrer teflonbelegget på gryten at popcornet fester seg. Bruk WARMING & LIGHT for å slå på lyset og varmeelementet i bunnen av kammeret. Det medfølgende startsettet inkluderer en nyttig skjeve i rustfritt stål for porsjonering av det ferdige popcornet.
The removable pot, made from aluminium, has a diameter of 21.5cm. With its high-quality Teflon-coating, there will be no burning of popcorn. The pot is easy to clean and to put back in operation.

Slitesterk og lett å rengjøre: Flott for stor popcornproduksjon

Popcornmaskinen er konstruert med langvarige materialer og høykvalitets utførelse for å tåle lengre bruksperioder. Huset i rustfritt stål er like sterkt som de herdede glassrutene. Serveringsklaffen lar deg enkelt øse og porsjonere popcorn. Perforeringer i bunnplaten lar upoppede kjerner eller overflødig olje falle ned i oppsamlingsskuffen under. Skuffen, som vannkokeren, er avtakbar, slik at du enkelt kan rengjøre begge deler.
The 1.3m cable with an EU-adapter allows you to place the popcorn maker anywhere in the room. Its cleaning lid, made from stainless steel, makes for an easy and quick cleaning of the machine. You only need to remove the compartment, wash off the remaining kernels and the excess oil with warm water and prepare the machine for its next use. The popcorn maker RCPS-1350 by Royal Catering prepares popcorn in a manner that is usually reserved for movie-goers!

Vurderinger og anmeldelser

4.6

Basert på 24 anmeldelser

Sorter etter :

for 28 døgn siden Lagt ut på Expondo Finland

Veldig bra

Rask levering, enkel å bruke og rengjøre. Popcorn kommer i et raskt tempo.

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo Romania

Popcornmaskin - rustfritt stål

Jeg er veldig fornøyd med popcornmaskinen! Perfekt for våre behov i barneleire! Forholdet mellom kvalitet og pris er utmerket!

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo Poland

Enheten oppfyller forventningene.

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo Germany

Popcorn på sitt beste

Vi bestilte popcornmaskinen til bruk på skolearrangementer. Leveransen kom raskt og trygt, emballasjen var uskadet. Enheten er av høy kvalitet med gode instruksjoner. Betjeningen er veldig intuitiv og enheten er enkel å håndtere. Enheten var i kontinuerlig bruk under et arrangement og har vist seg ekstremt godt. Temperaturkontrollen fungerer utmerket, og rengjøringen var også ok. Alt rundt et flott produkt!

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo Netherlands

Topp service

Som beskrevet er alt korrekt med informasjon og levering

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo Denmark

Fantastisk

En fantastisk maskin som virkelig kan levere noen gode popcorn og ser fin og profesjonell ut.

Vis original anmeldelse

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo France

maskin pop corn

leveringstiden ble respektert, enheten kom veldig godt pakket, veldig enkel å bruke og popcorn på toppen. kvalitet og rimelig produkt. rengjøring er veldig enkelt. veldig god investering Jeg anbefaler dette produktet 100% takk

Vis original anmeldelse

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Romania

Fantastisk popcornmaskin!

Utrolig god popcornmaskin, det hadde jeg virkelig ikke forventet! Teflongryten, jeg lagde popcorn med karamell direkte i, ingenting fester seg i gryta! Utvendig i rustfritt stål! Det er akkurat som i presentasjonsvideoen, jeg hadde virkelig ikke forventet det og popcornet er klart på under 2 minutter! Verdt pengene!

Vis original anmeldelse

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

Ingen kommentar.

Vis original anmeldelse

for 3 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Topp maskin

Jeg kjøpte denne maskinen. Leveringen var rask og produktet er bombe. Jeg brukte den til en barnebursdag med full suksess. Popcornet er som på kino. Den påfølgende rengjøringen fungerte uten problemer. Kan bare anbefale det.

Vis original anmeldelse

Ofte stilte spørsmål

Hvor lang tid tar en syklus?

Å putte 150 g maiskjerner i popcorn tar omtrent 2 minutter.

Hva bør jeg vite om rengjøring av enheten?

Slå av og koble fra maskinen for å unngå ulykker under rengjøring. Bare bruk en fuktig klut for å rengjøre utsiden. Unngå å bruke vann til å rengjøre maskinen, da det kan skade de elektriske komponentene. Unngå å rengjøre innsiden av maskinen med hardmetallverktøy for å unngå å skade belegget.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter