Reservebladet RCAM 250PRO/RCAM 250EXPERT fra Royal Catering er spesialdesignet for profesjonell, gastronomisk bruk. Du kan bruke den til å skjære og skjære opp mat på forpleining arrangementer, på restauranter eller i delikatessebutikker. Det skarpe bladet skjærer lett gjennom all slags ost, så vel som skinke eller pølser. Bladets førsteklasses kvalitet garanterer perfekte og rene snitt.
Bladdiameteren på reservebladet er 250 mm. Utskifting av bladet er enkelt og kan gjøres i løpet av svært kort tid ved hjelp av en vanlig skrutrekker. Etter at du har løsnet de tre skruene, trenger du bare å fjerne den gamle kniven og sette på reservebladet. Etter at du har strammet til skruene, er matskjæreren igjen til din disposisjon.
Teflonbelegget på reservebladet beskytter skjoldet og holder bladet skarpt lenge. Matvarene kuttes rene av det glatte bladet uansett mykhet. Kniven kan brukes i slaktere eller i ysterier, samt hoteller og restauranter.
Teflonbladet RCAM 250PRO/RCAM 250EXPERT fra Royal Catering er perfekt egnet for bruk med matskjæreren RCAM-250PRO, samt modellen RCAM-250EXPERT. Imidlertid kan den også brukes med en hvilken som helst annen konvensjonell matskjærer med en bladdiameter på 250 mm. Bladet fra Royal Catering er spesialdesignet for langvarig bruk og er svært robust og slitesterk.