Enkel betjening, enkel rengjøring – røykeskap fra Royal Catering
For å oppnå perfekte resultater er enheten designet for kontinuerlig drift og har en timerfunksjon. På grunn av et tidsrom du kan velge på 0 - 120 minutter, kan du tilberede røkt mat nøyaktig på minuttet. Et alarmsignal høres så snart den forhåndsinnstilte tiden har gått. Hvis ønsket bruningsgrad ennå ikke er oppnådd kan timeren stilles inn igjen. Vår anbefaling: La fisken tørke godt før du røyker den. Først da oppnår fisken sin typiske gyllenbrune farge.
Temperaturen under hele røykeprosessen kan du se på temperaturmåleren. Dette betyr at du alltid har et øye med prosessen og kan justere den om nødvendig. På grunn av et justerbart temperaturområde på fra 0 til 135 °C, er BBQ-røykeren egnet for varm- og kaldrøyking. Temperaturen kan enkelt justeres med en praktisk dreieknapp. Du kan trygt røyke og tilberede fisk, vilt, spareribs og lignende eller foredle ost, tofu eller egg ved kaldrøyking ved opptil 25 °C med velsmakende røykaroma. Temperaturen er gitt i Celsius og Fahrenheit.
Med det medfølgende tilbehøret kan du røyke fisk, ost og kjøtt både vertikalt og horisontalt. For vertikal røyking, heng maten på kroker. For horisontal røyking inneholder pakken 8 rister som du kan røyke delikate og små ingredienser horisontalt på. Minimumsavstanden mellom to rister er 9 cm.
Du kan enkelt fylle på flis fra utsiden via en åpning på Rustfritt stål, uten å måtte åpne døren. Asken som samles ender opp i en beholder under. Dryppende fett fanges opp i et dryppbrett slik at du kan kvitte deg med fettrestene.
For å muliggjøre en sikker røykeprosess og enkelt vedlikehold, er røykeovnen laget av slitesterk Rustfritt stål. Materialet er korrosjons- og temperaturbestandig og lett å rengjøre. Døren er lukket med metallklemmer. Dette betyr at den forblir forsvarlig lukket under røykeprosessen.
Enten du skal lage speket svinefilet med sterk røykaroma eller laks med en fin urtesmak. Med røykeovnen RC-FS1300 fra Royal Catering er det ingen grenser for din kulinariske fantasi.