(11) Anmeldelser

Gjenstand: EX10020159

|

Modell: S-STUD2500

Boltsveiseapparat - 2500 J - 108000 µF

På salg
kr 10 699,00 kr 12 099,00
Tidsbegrenset tilbud Prisen er inkludert 25% moms.
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
3+
3%
kr 10 378,03
5+
6%
kr 10 057,06
10+
9%
kr 9 736,09
På lager
FRI FRAKT ca. torsdag 31. oktober
Garantert laveste pris
Stamos Germany
Viktige funksjoner
  • En rask feste av bolter, gjenger eller nagler på metallarbeidsstykker
  • Høy kondensatorkapasitet på 108 000 μF
  • Ingen forberedende arbeid nødvendig / Sveiseområde M3 - M10
  • Trykk kan justeres kontinuerlig / Moderne LED-display
  • Strømvifte / Tydelig og lettlest display
  • Justerbar spenningsregulator / Merking på spenningsregulatoren for ulike boltstørrelser
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

Sofian for 10 døgn siden

Veldig bra enhet og service

Jeg kjøpte Stamos sveisemaskin - 2500 J - 108000 µF Leveringen var på 4 dager (Romania) Ytelsen er som angitt. Jeg sveiset gjengede skruer av rustfritt stål og stål. Perfekte sveiser. Det er ikke noe alternativ for denne applikasjonen. Jeg anbefaler enheten

Tekniske detaljer

Frekvens [Hz]
50
Spenning [V]
230
Nominell inngangseffekt [kVA]
500
Chuck-nøkler
M3, M4, M5, M6, M8, M10
Sveisespenning [V]
20-195
Kapasitet kondensator [µF]
108000
Sveiseområde
Ø 3 - 10 / M3 - M10
Sveiseeffektivitet
10 - 20
Energiutladning
2500 J
Maks. boltlengde
40 mm
Jordkabel
3 m
Boltpistol med kabel
4 m
Mål (LxBxH)
54.5 x 20 x 38.5 cm
Vekt
25 kg
Leveringsdimensjoner (LxBxH)
61 x 38 x 46 cm
Fraktvekt
27.7 kg

Leveringsomfang

  • Piggsveiser
  • Pistolsveisepistol med kabel, 4 m
  • 2 x jordkabel med klemme, 3 m
  • Klemchuck, M3, M4, M5, M6, M8, M10
  • Chuck nøkkel

Produktbeskrivelse

Forbindelser som gjenger utgjør en utfordring i metallbearbeidingen, siden de må kobles til metallstykket på en slik måte at de også tåler sterke belastninger. Med stiftsveiseverktøyet S-STUD2500 fra Stamos Germany kan du skru og feste skruene, pinnene eller sylindrene dine på millisekunder til en lang rekke metalldeler.
Piggsveiseren bruker CD-tenningen som sveisemetode. For dette er tenningsspissen til bolten plassert på arbeidsstykket; strømmen stiger raskt og får tennspissen til å smelte. Lysbuen tennes slik at arbeidsstykket også smelter rett under bolten. Buen slukkes ved lett trykk, og de to delene festes sammen. Sveisetiden er mindre enn 3 ms.
Piggsveising med spiss tenning er meget godt egnet for tynne plater fra 0,5 mm og oppover, men i prinsippet bør platen være minst 1/10 av boltdiameteren. Derfor er sveisemetoden meget godt egnet i elektroindustrien, laboratorieteknikk, isolasjonsteknikk, i bolig-/koblingsskapkonstruksjon eller i andre områder hvor tynnplater brukes som arbeidsstykke.
Boltesveisemaskinen S-STUD2500 krever ingen forberedende arbeid som boring, banking, stansing eller annet forarbeid. Den kombinerer ulike metaller og passer til de fleste typer metaller som rustfritt stål, aluminium, kobber og titan. Den kan brukes til metallplater, hus, monteringsdeksler og annet metallarbeid. Piggsveiseren, med sin høye kondensatorkapasitet på 108 000 μF og lagringsenergi på 2500 J, er også i stand til å sveise harde metaller.
Sveiseutvalget av stiftsveiseutstyr er designet for gjengede bolter eller pinner med størrelser fra M3 til M10 og en maksimal lengde på 40 mm. For hver størrelse er det en egen chucknøkkel (unntatt M7 og M9) som bolten er forsvarlig festet med i sveisemaskinen. Ingen klemringer, flussmiddel eller edelgasser er nødvendig for sveising.
Trykket på sveisingen kan justeres på sveisepistolen. Tre sylinderstifter på hodet til sveisepistolen sikrer en presis, vertikal plassering av bolten. Den korte sveisetiden gir utmerkede sveiseresultater, knapt noen sveisespor som misfarging eller deformasjon.
Den justerbare spenningsregulatoren har merker, som brukes til å stille inn den optimale spenningen for ulike boltstørrelser mellom M3 og M10. Avhengig av hvilken type metall som brukes, kan spenningen økes eller reduseres kontinuerlig i henhold til din personlige erfaring. To jordkabler forbedrer ledningsevnen og øker beskyttelsen mot en potensiell kortslutning.
Sveisemaskinen er enkel å betjene og har tydelig og enkelt display. I tillegg til spenningsregulatoren er det et stort, moderne LED-display, som viser valgt sveisespenning. Det er tre statusindikatorer for lading, drift og sveising. For bevegelsesfrihet følger det med 4 meter lange kabler for stiftsveisepistolen.

Vurderinger og anmeldelser

4.4

Basert på 11 anmeldelser

Sorter etter :

for 10 døgn siden Lagt ut på Expondo Romania

Veldig bra enhet og service

Jeg kjøpte Stamos sveisemaskin - 2500 J - 108000 µF Leveringen var på 4 dager (Romania) Ytelsen er som angitt. Jeg sveiset gjengede skruer av rustfritt stål og stål. Perfekte sveiser. Det er ikke noe alternativ for denne applikasjonen. Jeg anbefaler enheten

Vis original anmeldelse

for 4 måneder siden Lagt ut på Expondo France

Veldig god valuta for pengene

Veldig bra materiale, en rettestasjon som sveiser (perfekt) fra m3 til m10 til denne prisen, det er lykke. Det koster 3000 euro for et annet merke og oftest mindre kraftig og stopper på m8. Takk EXPONDO Lite forslag, det ville vært bra om du solgte forbruksmateriellet.

Vis original anmeldelse

for 4 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Enhet og service veldig bra

Den første pistolen var defekt. Jeg ble raskt hjulpet. Instruksjoner er tilgjengelig på YouTube. Ytelsen er som angitt. Jeg sveiset gjengede aluminiumsbolter. Sveis perfekt. Det er ikke noe alternativ for denne applikasjonen. Kjøpsanbefaling!

Vis original anmeldelse

for 8 måneder siden Lagt ut på Expondo Netherlands

Stiftlasapparat - 2.500 J 108.000 µF

Levering var innen 3 dager, noe som er helt greit når det gjelder Tyskland. Fin enhet! Kommer med mye tilbehør. Det fungerer bra nå må vi kaste mindre

Vis original anmeldelse

for 11 måneder siden Lagt ut på Expondo Hungary

Piggsveiser Stamos

Jeg har 2500J-versjonen. Etter at jeg prøvde det, likte jeg det veldig godt. Hovedproblemet med produktet er at brukerveiledningen er slurvete, så de som ikke er kjent med piggsveising vil ikke klare seg lett i starten. For forholdet pris/verdi er dette den beste enheten for øyeblikket. Forslag til utvikling: pistolen har flere størrelser pigger, for tiden er det lange og korte, det ville vært bra om det var minst 5 forskjellige størrelser. Den kan selvfølgelig snus, men det hadde vært fint om den lå i en pakke. Piggfjerner-mininøkkelen er en spøk, den ble bøyd rundt første gang, så ikke legg den inn der engang :). Uansett, 5 stjerner, jeg har hatt den i 1,5 år og den er helt fin.

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Expondo Portugal

Ingen kommentar.

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på Expondo Germany

Bra apparat

Bra apparat, rask levering

Vis original anmeldelse

for 8 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Stamos piggsveiser

Enheten gjør det den skal og ser også ut av høy kvalitet. Beskrivelsen trenger imidlertid forbedring

Vis original anmeldelse

for 8 måneder siden Lagt ut på Expondo Czech Republic

Oppfylte forventningene med men...

Sveiseren innfridde forventningene på første forsøk, scoringen fungerer bra og den gjentatte styrketesten av de sveisede M8 rustfrie stålboltene viste seg uten forbehold. Bare den medfølgende metallnøkkelen for å stramme og løsne stativets rygger ble deformert allerede ved første bruk - materielt på nivå med en terning smør (enn det er det bedre å ikke legge noe i pakken.)

Vis original anmeldelse

for 5 år siden Lagt ut på Amazon Italy

Utmerket

Utmerket produkt for kvalitet og pris

Vis original anmeldelse
Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter