Trustpilot
Ingen anmeldelser Bli den første til å vurdere dette produktet

Gjenstand: EX10021242

|

Modell: PROXUS 250P

MIG/MAG Sveiseapparat - 270 A - Synergisk Puls - MMA

På salg
kr 21 699,00 kr 28 499,00
Tidsbegrenset tilbud Prisen er inkludert 25% moms.
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
3+
5%
kr 20 614,05
5+
10%
kr 19 529,10
10+
15%
kr 18 444,15
Lite igjen på lager
FRI FRAKT ca. fredag 20. september
Garantert laveste pris
Viktige funksjoner
  • Kraftig – 270 A for MIG og MMA i tillegg til 100 % arbeidssyklus med 160 A
  • Moderne – IGBT-inverter og praktisk håndtering takket være 2-T til 4-T overganger
  • Digital – Synergisk puls for optimal og automatisk innstilte sveiseverdier
  • Fleksibel – kabelspole med 300 mm diameter for kabler fra 0.6 til 1.2 mm
  • Presis – elektrosveising med varm start og anti-klebrighet
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

Tekniske detaljer

Spenning [V]
230
Ledningshastighet [m / min]
0.8mm - 2-22m/min | 1.0mm - 1.4-18.5m/min | 1.2mm - 1.4-10.7m/min
Effekt [%]
85
Diameter, ledning
0.6/0.8/1.0/1.2
Driftssyklus for 40 °C [%]
35%
Effektfaktor
0,7
Nominell inngangsstrøm [A]
50
2T / 4T
Ja
Arc force
Nei
Anti-stick
Ja
Hot start
Ja
MMA-funksjon
Ja
Vannavkjøling
Nei
Fluxtråd
Ja
Gassmagnetventil
Ja
MIG/MAG kabel
3 m
MMA kabel
3 m
Jordkabel
3 m
Maks. diameter trådspole
300 mm
Mål (LxBxH)
65 x 37 x 56 cm
Vekt
37 kg
Leveringsdimensjoner (LxBxH)
75 x 49 x 66.5 cm
Fraktvekt
42.4 kg

Leveringsomfang

  • MIG/MAG Elektrosveiseapparat PROXUS 250P
  • MIG kabelenhet med brenner (3 m)
  • Jordkabel med klemme (3 m)
  • Bruksanvisning

Produktbeskrivelse

MIG/MAG sveiseapparat med elektrodesveising

MIG MAG PROXUS 250P sveiseapparat bruker en kraftig IGBT inverterteknologi for maksimal fleksibilitet og kvalitet. Den svært variable reguleringen av sveisestrømmen opp til 250 A sikrer optimal sveisesøm til en mengde ulikt sveisearbeid. Med Synergifunksjonen vil du oppnå presist tilpassede sveiseverdier. En MIG sveiser kan brukes til elektrosveising som gjør det svært enkelt å bruke selv utendørs i vind.

Med Synergisk Puls oppnår du automatisk optimale sveiseresultater

Du har alltid full kontroll med kontrollpanelet med LED-skjerm. Det finnes et godt utvalg av forhåndsatte innstillinger du kan bruke for å oppnå optimalt sveiseresultat. Med Synergisk Puls trenger du kun endre en verdi. De andre verdiene slik som kabelhastighet blir automatisk justert. Du kan bestemme og presist stille inn en 2-stegs eller 4-stegs håndtering. Det er like enkelt å velge sveisemetode mellom MIG/MAG, TIG-heisbue og MMA.
Med maksimal effekt oppnår elektrosveisemaskinen 270 A som pålitelig håndterer selv vanskelige reparasjoner og renoveringsarbeid. Dersom du reduserer sveisestrømmen til 160 A, kan du sveise uten forstyrrelser. En stor spole med 300 mm i diameter er tilgjengelig for sveisearbeidet slik at du kan jobbe lange økter uten å måtte bytte ledningen. Du kan bruke tykke eller tynne sveiseledninger fra 0.6 til 1.2 mm. 4-rulls kabelmateren sikrer en jevn mating av sveisekabel. Hvis du vil sveise uten edelgass, kan du også bruke fluktledning, da edelgassen her allerede er integrert.
Sveiseapparatet med beskyttelsesgass er designet for alt av metallarbeid i produksjon, på verksted, hos låsesmeder eller annet håndverk. MIG/MAG sveising bruker edelgass til kobber, magnesium og andre jernfrie materialer, samt deres legeringer; MAG-sveising med aktive gasser er optimalt for konstruksjonsstål, stål og de fleste av deres legeringer.
Med denne TIG-sveiselampen hører det til en ekstern gasstilkobling (ikke inkludert i leveringspakken). Med denne kan sveisemaskinen også brukes til TIG-sveising med heisbuetenning. Alt du må gjøre er å velge den tilhørende funksjonen på kontrollpanelet.
TIG-sveising kan brukes når særskilt ren sveising er nødvendig. Det er nesten ingen urenheter og sveisingene er alltid rette og skarpe. Det produseres ikke slagg, så ingen rens er nødvendig. Gnister, skvetter og åpne flammer holdes til et minimum.
Den kompakte installasjonen av det tekniske interiøret i en stabil metallkonstruksjon beskytter apparatet for mekanisk skade. Enheten kjøles ned med en kraftig vifte. Den effektive luftsirkulasjonen beskytter mot overoppheting og bidrar til at apparatet får lang levetid.
MMA-sveising er hovedsakelig brukt til sveising av jern og kobber og legeringer som støpejern eller stål. Det er ikke nødvendig med gass til sveisingen, slik at apparatet også kan brukes i røffe omgivelser som sterk vind. Varm start og anti-klebrighetsfunksjonene sikrer optimale sveiseresultater. Varm start-funksjonen til elektrosveisemaskinen fremkaller en automatisk og kortvarig økning i sveisestrøm. Sveisesømmen blir perfekt oppvarmet. Anti-klebrighetsfunksjonen forhindrer overoppheting og dermed at elektroden setter seg fast i sveisematerialet ved at sveisestrømmen slås av.

Vurderinger og anmeldelser

Sorter etter :
Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter