Bruksanvisningen finnes på flere språk. Hvis ditt språk mangler, vennligst be om det gjennom vårt
kontaktskjema.
Tekniske detaljer
Produktbeskrivelse
Om varemerket
Vurderinger og anmeldelser
Ofte stilte spørsmål
Tekniske detaljer
Materiale
Rustfritt stål
Glass
Ildfast stein
Farge
Sort
Spenning [V]
400
Ytelse [W]
8000
Indre mål [cm]
62 x 50 x 12
Maks. temperatur [°C]
45 - 455
Maksimal pizzadiameter [cm]
45
Maks. pizzadiameter
45 cm
Mål (LxBxH)
91.5 x 69 x 62.5 cm
Vekt
76 kg
Leveringsdimensjoner (LxBxH)
77 x 97 x 65 cm
Fraktvekt
80 kg
Leveringsomfang
Pizzovn RC-POB250GL
Instruksjonsmanual
NB strømstøpsel følger ikke med i leveringsomfanget
Produktbeskrivelse
Profesjonell pizzaovn med to bakekamre og topp- og bunnvarme
Skulle det være en stor pizza? Stek to pizzaer som er opptil 45 cm i diameter i den profesjonelle pizzaovnen RC-POB250GL. Dermed trenger ikke kundene dine å vente lenge på pizzaen sin. Denne modellen fra Royal Catering er perfekt til cafeer, pizzarestauranter, for take-away og fastfood-restauranter.
Dekk stor etterspørsel med denne doble pizzaovnen
Under pizzastekingen er det viktig med riktig varme, derfor er det mulig å stille over- og undervarme separat fra hverandre i begge bakekamrene fra 45 °C til 455 °C ved hjelp av dreieknappen. Dette sikrer en tynn og sprø skorpe på steinplaten og at ost som mozzarella smelter. Du kan plassere en pizza med 45 cm i diameter i hvert kammer, noe som betyr at du kan to store pizzaer om gangen i denne pizzaovnen. "Molto bene!"
Stekekammeret når raskt ønsket temperatur takket være de to varmeelementene med 2,000 W hver for toppvarme og samme antall for bunnvarme og opprettholder dette med hjelp fra fire termostater. Steinovnen sikrer optimal varmefordeling på pizzadeigen og garanterer at smaken blir som en ekte steinovnspizza. Kammeret på 62 x 50 x 12 cm gir nok plass til å plassere pizzaene i ovnen og å ta de ut ved hjelp av en pizzaspade. Et annet alternativ er at det er plass til en 40 x 60 cm stekeplate eller ildfast form i kamrene. Glassvinduet og belysningen gjør at du kontinuerlig kan overvåke pizzaene dine i begge kamrene.
Ovnen er isolert med steinull for å sikre at ingen varme går tapt. Den profesjonelle pizzaovnen drives av en 400 V strømforsyning, men kan også kobles til en 230 V oppsett av en elektriker.