Borscht eller ostefondue i den multifunksjonelle suppestasjonen
Suppestasjonen av høy kvalitet fra Royal Catering holder buljonger, supper, sauser eller andre delikatesser som sjokolade eller en kremet ostefondue perfekt på riktig temperatur.
Nøyaktig matoppvarming i restauranter, snackbarer eller andre kjøkken
Suppestasjonen har to runde kjeler med en kapasitet på 2 x 7 l og matchende lokk. Du kan stille inn ønsket temperatur mellom 30 - 110 °C ved å bruke to hjul på bunnen av matvarmeren. Takket være det høye temperaturområdet er apparatet også perfekt for fondue eller smelting av sjokolade. Bain marie fungerer pålitelig med en effekt på 1000 W. Spesielt praktisk: Matvarmeren i rustfritt stål fungerer som et lukket system og trenger ikke fylles med vann, slik det vanligvis er tilfellet med bain maries.
Den elektriske matvarmeren er laget av matsikkert rustfritt stål. Materialet av høy kvalitet er slitesterkt, motstandsdyktig og spesielt lett å rengjøre. I tillegg er det kompakte apparatet plassbesparende og kan enkelt integreres i ethvert kjøkken.